Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Vyhlašování ČPV - 27.11.2010

Účastníci: Klasik, Mirka S., Čert, Pískle, Medvěd, Vendy, Mour, Lida M., Sopťa, Rosnička, Kašpárek, Kody, Ilča, Davoš, Mourek, Bety, Bětka S.

V sobotu ráno jsme se probudili do bíla. Plzeňská skupina dojela bez nehody, my, Mouři jsme jeli z Rudné a také bez problémů, jen na Strahově to trochu klouzalo.
Vyhlašování začínalo v 11hodin, ale měli samozřejmě zpoždění. Zatím jsme si snědli bagety – ty dostali všichni, kteří byli vyhlašovaní. Bětky si rozdělily Raráškovu, protože ten nepříjel.
První kategorií byly ženy K1 a pak to pokračovalo dál. Nás zajímala kategorie C1 muži, protože jako třetí se umístil statečný Sopťa, provolávali jsme mu slávu a on se styděl. Dostal vaky do lodi. Další vyhlašovaná byla Rosnička v kategorii K1 dívky, byla také třetí. Dostala vaky do lodí. Kašpy byl pro změnu třetí v kategorii K1 hoši. Dostal vaky do lodí.
Pak jsme přišli na řadu já a Ilča, byli jsme na čtvrtém místě v C2 mládež, dali nám loďáky. Byl jsem trochu překvapený, že za čtvrté místo dávají takové ceny. Na druhém místě skončil Kody s Raráškem, Kody šel s malou Bětkou S. jako Rarachovým zástupcem. Dostali přilbu a vestu – parádní. Ještě se vyhlašovaly oddíly – skončili jsme druhý v mládeži. Cenu přebral Čert. Následovala přestávka a my jsme odešli, zůstal jenom Čert, aby schůzoval.
My jsme se mezitím vyfotili, Sopťa odjel busem na Plzeň a my jsme šli na procházku po starověké Praze. Přešli jsme Karlův most a došli na Staroměstské náměstí, kde už byl postavený strom a zpívalo tam nějaké sdružení. Vraceli jsme se okolo Národního divadla, kde nás dohnali Svoboďáci-Staříci. Naskákali jsme do aut a odjeli do pizzerie, cestou jsme naložili Čerta. V Loděnici byla pizzerie pěkně vytopená a my jsme si pochutnávali na pizze a klábosili. Malé holky pozorovaly a škádlily kuchaře. Po večeři (obědě) jsme se s Kodym klouzali na terase. Dospělí zaplatili a u aut jsme se rozloučili.
Byl to pěkný den!


Zapsal Mourek

Fotogalerie -

HG Sport