Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Exkurze k profesionálním hasičům - 19.3.2013
Účastníci: Medvěd, Mour, Bodlina, Kašpy, Kody, Davoš, Mourek, Kníže, Želva, Martík, Viky, Bety, Kuliočko, Jirka.

V 15:55 jsme měli sraz u Globusu. Když jsme se všichni sešli, konečně jsme mohli vyrazit k HASIČÁRNĚ.
Náš průvodce byl hasič Roman. Nejdříve jsme šli do druhého patra, kde nám Roman ukázal pokoje - např. ložnice, jídelnu, hasičskou tyč. Dále jsme šli do posilovny, kde jsme na chvíli vyrušili také nějaké hasiče, kteří hráli florbal a pak jsme si taky mohli zkusit posilovací stroje. Potom jsme se vrátili na začátek k hasičským vozidlům, do kterých jsme mohli nastupovat a pak na ně i vylézat.
Tam jsme strávili asi půl hodiny. Pak jsme se šli ještě podívat k myčce vozidel, kde se umývají auta po každé projížďce i po poplachu.
A pak jsme se vrátili k hasičské tyči (neboli úplně na začátek k vozidlům). Tam nám Roman slíbil, že jí sjede, po něm to zkusil Kody, Kašpy i Mour. Pak jsme se rozloučili a šli všichni domů.
BYL TO SUPER ZÁŽITEK !!!!!
Zapsala Kuliočko

V úterý jsme místo normální schůzky v klubovně, byli na návštěvě u plzeňských hasičů. Sraz jsme měli u Globusu. Jakmile jsme bránou vešli dovnitř, přivítal nás náš průvodce. Ten nám všechno vysvětloval a prováděl nás po základně. Dozvěděl jsem se že každý hasič, některou svou 24 hod. směnu kontroluje kamery, jiný zase uklízí. Mají rozdělené funkce ve vozidle, jako třeba strojník, řidič. Ukázal nám i informační tabuli, na které se vždy při poplachu rozsvítila kolonka se značkou určitého vozidla a tak ví, s čím mají vyjet. Pár šťastným dovolil i sjet po tyči, ale byli jenom čtyři. Ostatní nemohli, protože kdyby spadli, tak by měl velkej problém. Nakonec jsme se procházeli po garážích a mohli jsme si vlézt i do všech aut, kromě autobusu.Pak nám ukázal myčku, kde se myje ručně, a to po každém výjezdu.Ještě jsme se chvíli ptali na různé otázky a on nám odpovídal, ale pak už jsme šli domů. Nejvíce se mi líbilo v garáži prolézání aut.
Zapsal Kníže

Fotogalerie -


Komentáře
1 | Klasik dne 24.03.2013 11:48:50
Můj životní sen, v popisu práce je spánek Smile
HG Sport