Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Vyhlašování výsledků Pyranha Cup 2012 - 24.11.2012
Účastníci: Klasik, Mirka, Čert, Švéd, Medvěd, Vendy, Žabák, Vlčice, Mour, Lida, Bodlina, Michal, Rochild, Ali, Jolana, Poděs, Kody, Rybka, Rarach, Davoš, Karol, Mourek, Dežo, Kníže, Ježek, Želva, Martík, Bety, Kuliočko, Jirka.

Vyhlašování se konalo v Praze na Strahově jako vždycky. Bylo nás hodně vyhlášených, takže i dost aut. Sešli jsme se u velkého Tesca v sobotu v deset hodin dopoledne. Přivítali jsme se, trochu se proházeli v autech a vyrazili na dálnici. Klasik a spol.už byli v Praze od rána a Žabáci měli přijet na místo odjinud.
Dorazili jsme všichni na Strahov s velkým předstihem, i když v Plzni jsme čekali dýl na opozdilého Čerta. Zabrali jsme skoro čtyři řady sedadel a byli jsme jako řeka – modří a vlnící.
Děti si šly nafasovat housky a pití. Připravovalo se několik kotváckých fotografů.
A už to začalo: kategorie K1 dívky a pátá byla Rybka…. celá Kotva jásala a tleskala! Pak už to šlo ráz na ráz: kategorie C2 mládež – máme první čtyři místa; kategorie Gumotex – třetí skončil Medvěd a Jolana, vodácké oddíly mládež – jsme prvníííííííí!!! Klasik přebírá cenu a mává pohárem, Kotva křičí a tleská! A nakonec vodácké oddíly dospělí – jsme čtvrtí a zase máme radost!
Nechápu, proč tam ti ostatní vůbec jezdí… :-), skoro všechno jsme vyhráli my! Než začne schůze, balíme věci a valíme se ven. Po krátkém dohadování jsme se vyfotili a kromě Lídy a Kašpyho, kteří odjeli do Plzně, a taky Čerta a Klasika, kteří schůzují, a Žabáků, kteří musejí odjet, jedeme pod Petřín. Vyšplhali jsme na kopec a navštívili jsme výstavu Igráčků. Kluci byli nadšení, ale mně se to taky líbilo. Vylezlo i sluníčko a bylo moc hezké počasí. Mirka S. nám pak vyprávěla trochu o spartakiádě a ukazovala nám můstek. A také Sopťovu kolej.
Vyzvedli jsme Čerta a Klasika a frčeli na Plzeň. V „Éčku“ jsme měli zamluvené stoly a těšili jsme se na jídlo, protože už byly čtyři a měli jsme hlad. Přišli ještě Kašpy, Lída, Sylva, Jirkova máma, Bibi a zmateně jsme objednávali jídlo a pití :-), ale nakonec se všichni najedli i napili.
Holky mě pak nalíčily a musela jsem odjet na vystoupení. Ostatní kouleli bowling a prý si to užili!
Zapsala: 1/3 Bětka, 2/3 Lída :-)

Fotogalerie -
HG Sport