Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Zavírání Úhlavy v Přešticích - 10.11.2012
Účastníci: Klasik, Medvěd, Vendy, Mour, Bodlina, Kašpy, Kody, Davoš, Ježek

My jsme vyrazily o něco dřív, neboť jsme zajely na návštěvu k babičce a dědovi na Škalku. Sešli jsme se na loděnici v Přešticích ve 13 hodin. Teda jízda tam byla jak návštěva tankodromu. Na loděnici už byli Bohemáci i Žluťáci. Hanka s Dášou zahájili zamykání. Stoupli jsme si do řady dle velikosti a dostali jsme čísla od 1 do 8. Myslíme, že rozdělení je super, protože se tak seznámíme se spoustou prima lidiček. Nejdříve byla teorie a to dýchání z úst do úst a bezpečnost na vodě. Pak jsme dostali mapy a závod byl odstartován. Soutěže byly zajímavé. Naše družstvo, kde byla ještě třeba Sojka a Ríša, šlo prvně na lodě. Úkolem bylo naskládat se v 8 lidech do dbvou lodí a dojet na určené místo, kde jsme našli kešku. To, co bylo uvnitř, dalo spoustě lidí dost zabrat. Bylo tam složení větrníku z papíru. (No třeba pro naše družstvo, kde byl Bohemák Mára, Lucka, Přeštická Síma, to byla úplná pohroma a trvalo nám to strašně dlouho – pozn. Bodlina.) Dál jsme běželi na uzle, já jsem dělala autíčka. Pak jsme běželi na stanoviště, kde se odpovídalo na otázky z teorie jízdy na vodě. Pak byla morzeovka, hod házečkou na cíl a na konec zdravověda. Pak jsme běželi na loděnici. Složili jsme mlýnek a odevzdali vše. Pak jsme si opekli buřty a čekali na vyhlášení. Naše družstvo bylo druhé, Medvědovo první. Získali jsme pěkné ceny.
Zapsala Ježek

Musím říct, že paní příroda nám přála, počasí bylo báječné, sluníčko svítilo. Soutěž se mi velmi líbila. Bylo to stmelení super party, všichni si vzájemně pomáhali. Děti se něco nového naučily a příjemně jsme se pobavili. Překvapilo mě, že z našeho družstva kromě mě a Máry nikdo žádný uzle neuměl, a tak jsem vázala 5 uzlů :). Morzeovku zase perfektně ovládala Síma, taky Lucka a ještě jeden z kluků, takže jsme šifru vyluštili bez problémů. Největším oříšikem byl pro mě hod házečkou na cíl.... mám oko z Kašparovo krávy a házení mi nikdy nešlo, ale na potřetí jsem to dala. Největším problémem byl holandský mlýnek....... No a při každé soutěži jsme získali víčko, kde byla indicie, která nás vedla k určité řece. Naší řekou byla třeba Úslava.
Po vyhlášení jsme se rozloučili, Mour jel na otočku do Plzně pro spacák a pro společenský oděv, my s Adri na návštěvu na Dolce, Medvědi a Kašpy domů a Klasik už pádil do sokolovny na country bál. Myslím, že protočil v kole všechny dámy.........
No a následky? V pondělí jsem zjistila, že jsem na přeštickém tankodromu urvala SPZ. Vyslala jsem rychlou spojku prohledat louku, ale nic. Takže sbohem Spzetko, my holt navštívíme dopravní inspektorát. Ale i tak to stálo za to. Bodlina.
Zapsala Bodlina

Fotogalerie -
HG Sport