Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Trénink na kanále v Troji - 1.-2.9.2012
Účastníci: Klasik, Medvěd, Vendy, Mour, Bodlina, Michal, Rochild, Pajda, Kašpy, Kody, Rarach, Davoš, Mourek, Dežo, Ježek, Želva a Martík.





Poslední víkend prázdnin jsem jela do Prahy na kanál Troja. Jela jsem tam se skautem. Cesta byla dobrá. Protože tam se mnou jela kamarádka, tak byla sranda. Když jsme do Troje dojeli, museli jsme rychle postavit stany. Poté jsme se najedli, pak jsme šli okouknout kanál. „Jak ten kanál vypadá?“, řekl náš vedoucí. „Dobře „ zavolali jsme na něj. Kolem desáté hodiny jsme se šli obléct do hydra a šup na vodu. První jízdu jsem jela s Martinou. Byla to divoká jízda, ale dopadla dobře. Poté jsem jela s Karlem, kterému říkáme Medvěd. Jela jsem s ním asi čtyři divoké jízdy. K večeru jsme se šli převléct. Poté jsme šli na kolečkové brusle, byla to sranda.
Druhý den jsme vstávali v 8 hodin. Dostala jsem snídani a šli jsme na kolečkové brusle. Odpoledne jsme šli na vodu. Oblečení bylo hrozně mokré, tak jsme se oblékali pomalu. Na vodu se nám moc nechtělo. Ale nakonec to bylo super. Byla už poslední jízda a my jsme byli unavení. Když jsme jeli třetí válec, tak jsme se překlopili. Voda nebyla studená. Mě proud natlačil na břeh, tak jsem vylezla. Ale Martinka si to musela proplavat. Potom jsme se šli převléct, protože nám byla zima. Ostatní si zajeli ještě pár jízd a šli se taky převléct. Poté jsme se najedli a jeli jsme domů Tento víkend byl super.

Zapsala Ježek

Fotogalerie -
HG Sport