Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
ČPV Teplá - 2.10.2010
Vzbudili jsme se ráno po 6. hodině. Oblékli jsme se a jeli jsme na klubovnu, řekli jsme si kdo s kým pojede a jeli jsme na Teplou.
Byli tam: Davoš, Kody, Vlčice, Rybka, Žabák, Karol, Želva, Pavel, Ali, Bertík, Martin, Jana, Rosňa, Poděs, Švéd. (Těpík, Medvěd, Vendy, Mour, Kody, Davoš, Mourek, Ilča, Bětka, Adámek a Čert - tam byli také doplnil Medvěd)
Přijeli jsme na místo a skoro všichni se šli převlíkat. A Karol jela s Ali v autě a vystupovali na focení.

Zapsala a při psaní usnula: Karolka
,

Pro každého byl budíček asi těžký, jelikož jsme měli být v loděnici už v 7 hodin. Pár lodí už jsme měli naloženo na vleku, takže jsme na vlek přidali dvě Ameriky a jeli na Teplou do Březové.
Šli jsme na výklad trati, kde jsme vůbec nic neviděli i neslyšeli, protože před námi stáli dospělí. Pak jsme sundali lodě z vleku a šli jsme na tombolu. Davoš vyhrál karabinu, Bětuška hezkou zapářku, Rosnička sandále a Čert taky, akorát mu byly trochu malé. Zkoušel komu by byly a tak jsem je získala já.
Šli jsme se, jako každý rok, podívat kousek na trať kde pojedeme. Zpátky jsme museli spěchat, protože se už vyvolávalo skoro naše číslo. Startovní branka byla protivoda a kousek za ní byl jez. Potom jsme se rozdělili do skupin podle toho, co jsme měli za čísla. Ze začátku jsem ještě viděla Vlčici před námi, ale pak zařadili a s Rosničkou už byly pryč. Podle mě, letos byly na Teplé branky těžší než vloni.
Něco už na vodě umíme a tak se nikdo necvakl. Jenom Vlčice dvakrát eskymovala a povedlo se jí to. Při druhém eskymáku se bouchla o kámen do ucha, ale asi to nic nebude. Potom jsme se sešli až v cíli. I válečky ve Varech jsme dali bez problémů. V cíli byl teplý čaj a bageta. Po svačině a pití jsme se začali připravovat na druhou jízdu. Hodně dětí už nechtělo a tak se řeklo, že to pojedou všichni a vystoupíme u Poštovního dvora. Tak jsme přejeli autama zpět do Březové, kde jsme nasedli na vodu. U Poštovního dvora bychom byli za chvilku a tak jsme cestou prometali různé vracáky a jiné překážky. U dvora jsme se dohodli, kdo chce jet až do Ohře a kdo už ne. Dolů jela Rosnička, Ilča a Vlčice se Žabákem na Topo Duu. Ilča se cvakla na prvním válečku, párkrát jí to tam protočilo a dopadlo to dobře.
Vyzvedli jsme je u Thermalu, převlékli se a vyrazili jsme všichni do všem známé oplatkárny. Nakoupili jsme a jeli domů.

Zapsala Rybka

Fotogalerie - ,


Komentáře
1 | Zabak dne 20.10.2010 22:56:40
Takový kroniky těch prcků budou časem velmi hodnotné. To dalo práce...
HG Sport