Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Jarní Úhlava - 14.4.2012
Účastníci: Klasik, Sopka, Medvěd, Vendy, Mour, Bodlina, Michal, Jolana, Kašpy, Kody, Rarach, Davoš, Mourek, Ježek, Martík, Kuliočko

STAV VODY: H =76[cm], Q=7,5 [m3.s-1] na LG ŠTĚNOVICE

Ráno jsme se sešli na klubovně v osm hodin. Domluvili jsme se, že jet na Otavu by bylo k ničemu, protože bylo málo vody. Rozhodli jsme se, že pojedeme na Úhlavu. Začali jsme nakládat lodě. Když bylo naloženo šli jsme se převléknout do gumy. Převlečení jsme nasedli do aut a odjeli do Čižic. V Čižicích u mostu jsme vyložili a Sopťa měl rozcvičku. Při rozcvičce jsme hráli hru, která spočívala v tom, že poslední vyběhl a položil pádlo před prvního. Stále jsme to opakovali až jsme doskládali pádla na určené místo.(Určitě jste to už hráli). Po rozcvičce nás rozdělili do skupin, ve kterých jsme měli jet. Za chvíli jsme nasedli na vodu a vyjeli.
Poprvé jsme se zastavili u jezu ve Šťenovicích. Většina z nás si tam dala svačinku. Zbytek buď přeskakoval malý přítok nebo se nechal chroupat válečkem na jezu.
Po prvním zastavení se jelo po dlouhém voleji, který byl zpříjemněn občasnými vlnkami. Objeli jsme políčko s malými topoly, které rostli z někým ušlapaného plevele. (Mnoho z nás ví, kdo to ušlapal.) Po dluhém namáhání jsme dojeli k dalšímu spestření. To spestření byl jez v Radobičicích. Ježek uvěřila, že když je málo vody, tak je jako jez v Hradišti. Po tomto jezu jsme si taky dali přestávku. Po přestávce jsme se zase vydali dál. Poslední jez byl u mlýna u klubovny. Po posledním jezu jsme dojeli ke klubovně. Vendy, že kdybychom jsme to věděli dopředu, mohli bychom si opéct buřty. Uchytili jsme se myšlenky, a Mour vyrazil na nákup buřtů. Děti se snažili rozdělat oheň. Nešlo jim to a nakonec to musel zachránit Klasik. Když se Mour vrátil začali jsme opékat. Děti byly rychle najezené a odpočívali v chladu a kecali, zatímco dospělí u ohně diskutovali. Po dlouhé době jsme se rozloučili a rozešli jsme se.
Zapsal Rarach

Fotogalerie -
HG Sport