Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Otevřené mistrovství Plzeňského kraje v eskymáckých obratech - 18.2.2012
Účastníci: Čert, Pískle, Medvěd, Žabák, Vlčice, Stará Borovice, Rosňa, Rybka, Davoš, Karol, Kníže, Čertík Tomík

V sobotu ráno jsem přijel s Medvědem před bazén SK Radbuza a Žabák si dal do Méďobusu tašky co chtěl vzít sebou na jarní prázdniny, abych se mu po eskymácích vešel do auta.

Šli jsme se zaregistrovat k Hance z Přeštic, kteří závod pořádali. Žabák mě zapsal do kategorie mládeže s dopomocí, protože jsem se eskymáka naučil teprve na letošních eskymácích. Z Kotváků do závodu také přihlásil Rybku, Vlčici a Rosňu, která přišla o chvilku později, protože ji nejel autobus. Vzali jsme pádla a kajaky a šli jsme do bazénu.

Po převlečení jsme šli na bazén, kde jsem zjistil, že jsem si nevzal přilbu a oddílové tričko. Přilbu mě naštěstí půjčila Rybka a tak jsem mohl trénovat i závodit. Na trénink jsem si půjčil Rybky kajak a Žabák mě naučil eskymáky dokola, protože jsem uměl zvednout jen zpátky na stranu ze které jsem spad do vody. Při tréninku jsem udělal 8 eskymáků za sebou. Trénovali skoro všichni a za chvilku už začali závody, které komentoval Čert. Fandit a podpořit Kotváky přišli Kníže, Sylva a Pískle s malým čertíkem Tomíkem.

První závod byl v přejezdu bazénu s třemi eskymáky tam i zpět. Při tomhle závodě se Rybka zranila a tak jí Žabák ze závodu odhlásil. V mé kategorii jsme jeli jen tam a zpět bez eskymáků.
Druhý závod byl na počet eskymáků do 30 sekund. V tomhle závodě jsem udělal 6 dobrejch eskymáků a první a poslední se mi nepočítal.
Pak byl vložený závod SUP v pádlování ve stoje. V tomhle závodě jsem postoupil do dalšího kola jen díky aktivitě, protože se mi ujíždějcího soupeře nepodařilo dohonit a shodit do vody. V druhém kole jsem byl schozen a tak jsem dál už nepostoupil a dostal jsem kšiltovku za to, že jsem postoupil do druhého kola.

Pak bylo vyhlašování výsledků otevřeného mistrovství Plzeňského kraje v eskymování. V maldších dětech s dopomocí jsem skončil na 2. místě a vyhrál jsem kajakářské pádlo, potápěčské ploutve a šnorchl. Na diplomu mám, ale napsáno Davit Fait :-) . V kategorii K1 ženy skončila Rosňa na 6. místě a Vlčice na 7.míste. Pak bylo vyhlášení výtvarné soutěže eskymáků ve které byla Karol na 2. místě a Rybka na 3.místě.
Po té jsme se převlékli a jeli za ostatními na jarní prázdniny do Stříbrné s Krušných horách.
Zapsal Davoš a nadatloval Medvěd

Fotogalerie -


Komentáře
1 | Žabákl dne 07.03.2012 12:29:18
Gratuluju všem k výsledkům. Byl to pěknej den. Ten diplom je krásnej.
2 | Lida dne 09.03.2012 09:13:04
Všechny výkony jsou obdivuhodné, včetně kronikářského a datlovacího Grin
HG Sport