Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
ČPV ÚHLAVA - 4.9.2010
Účastníci: Klasik, Sopťa, Čert, Pískle, Švéd, Medvěd, Vendy, Žabák, Vlčice, Mour, Pavel S., Ali, Rosnička, Kašpy, Poděs, Kody, Ilča, Rybka, Rarášek, Davoš, Karol, Mourek, Bětka a Želva.

V sobotu ráno jsme se sešli u Sindatu. Naložili jsme lodě s vybavením a jeli směr Nýrsko. Asi za hodinu jsme přijeli pod Nýrskou přehradu kde nám řekl pořadatel, že nemůžem parkovat na louce jako jindy, protože se podmáčená a už by jsme nevyjeli. Tak jsme jeli až k mostu u Staré Lhoty. Sopťa nás běžel zaregistrovat, aby jsme měli co nejmenší čísla a stihli jsme v pohodě druhou jízdu. Začali jsme se převlíkat do vodáckého, aby mohli řidiči převést auta do Úborska. Když řidiči odjeli šli jsme na výklad tratě a při čekání hráli šlapanou. Po výkladu trati byla jako vždy tombola. Potom jsme se připravili na start závodu a po startu jsme se sjeli do malých skupinek, aby nás dospěláci na trati ohlídali a mohli nám pomoct když bude třeba. Brankoviště byli postavené skoro stejně jako v loni a tak jsme tušili kde nás co čeká. Na trati se cvakli pouze Ilča s Mourkem a Soptík. V cíli nás čekala po odevzdání startovního čísla klobása s chlebem a pití. U grilování nebo spíš ohřejvání klobásy jsme se postupně scházeli tak jak kdo dojížděl do cíle. Když jsme byli všichni pohromadě tak jsme naložili lodě a jeli na druhou jízdu od mostu ze Staré Lhoty. Druhou jízdu jsme si proházeli posádky a jako vždy jí věnovali hlavně nájezdům do vracáků a nájezdům proudu. Druhá jízda je vždy lepší než ta první, protože tam nejsou ty "blbý tyčky" a dokonce se tentokrát ani nikdo necvak. Po příjezdu do Úborska jsme se převlékli, vytřeli a naložili lodě Mourovi do tranďáka a než se usušili vzducholodě a ostatní se dobalili tak jsme hráli honěnou po balících slámy. Cestou do Plzně jsme se ještě stavěli v cukrárně v Janovicích nad Úhlavou kde jsme si dali každý něco dobrého k snědku. Pak už jen zbývalo dojet na klubovnu, uklidit lodě s materiálem a jet domů.

Zapsal Kody a nadatloval Medvěd (čtyřma packama -- prstama :-))

Fotogalerie - ,


1 | Klasik dne 08.10.2010 10:54:14
žádné plavání ... to je na zamyšlenou. Jsou dvě možnosti, buď vedení měkne Pfft nebo jste tak dobří Shock. Možná obojí . Cool
HG Sport