Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Příprava na eskymáky - 3.12.2011
Účastníci: Medvěd, Žabák, Vlčice, Kody, Rybka, Davoš, Karol, Viky, Houba

Na klubovně se sešli Žabáci a Medvědi sobotního rána v 9 hodin. Vybrali jsme lodě, které vezmeme zítra na eskymování do Tachova. Protože jdeme letos prvně do bazénu, musíme lodě opláchnout a ze vnitřku odstranit listí, trávu a ostatní částice. Lodě jsme namontovali na vlek a frčeli jsme k Žabákům na dvůr.

Na dvoře jsme natáhli hadici a dorazili Viky s Houbou. Jeden kropil, druhej autosmetáčkem čistil loďe a střídali jsme se. Velmi populární bylo držet hadici a stříkat. Tak si například Žabák nakropil do obličeje, Davoš zlil Rybku - samozřejmě ani jeden z nich nechtěli..... Lodě jsme dočistili, našupali na vlek a čekají tam na zítra na Mourovo tranďák. V lodích jsme našli listí, trávu, bahínko (nevím proč, když si každej loď po použití čistí...).

Nejlepší nález byl ale nález dvou kelímků v americe Davoše a Mourka. Asi z nějakýho ČPV. Když se Žabák nad tím zamračil, tak mu Davoš pohotově odpověděl, že to tam mají aby si mohli loď pravidelně vylejvat. To že jsou při tom zašprajdovaný vůbec nepřipustil, ale kelímky nakonec vyhodil...... Při dávání poslední vyčištěné lodě na vlek Vlčice zjistila, že je loď sice vyčištěná, ale zůstala v ní voda - no a tak šup za krk. To bylo jekotu..
Zapsal Žabák

Fotogalerie -
HG Sport