Přihlášení
Jméno

Heslo



Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Výsledky ČPV

Kalendář
<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Komentáře
Novinky:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici
Články:
Nejsou žádné komentáře
k dispozici

Nebezpečné jezy

nebezpečnéjezy.cz

Počítadlo

Počítadlo od 1.6.2010:

TOPlist

Historie Kotvy
Klíč k městu Karla IV. - 12.11.2011
Účastníci: Medvěd, Vendy, Mour, Bodlina, Jolana, Rosňa, Kašpy, Kody, Rarach, Buggy, Davoš, Mourek, Dežo, Kníže, Ježek, Želva, Martinka, Viky, Houba, Kuliočko, Jirka, Bibi

Žabičky:
Do Karlových Varů jsme dojeli kolem osmé hodiny. Vystoupili jsme z aut a pořádně jsme se nasvačili. Potom nás šel Medvěd přihlásit. Mezitím jsme hráli z Rosňou hru, abychom se zahřáli. Když nám řekli pravidla a rozdali nám mapku, mohli jsme vyrazit. Já jsem byla v družině Žabiček s Rarachem (velitel), Ježkem a s Dežem. Hned na začátku jsme běželi do jednoho hotelu na kolonádě, kde nám recepční poradila několik odpovědí na otázky a mohli jsme si vzít bonbóny. Potom jsme běželi na 6. stanoviště. Tam byl úkol udělat ambulák, nám se nepovedl, ale uhodli jsme odpověd a dostali jsme lísteček. Postupně jsme obešli všechny stanoviště kromě Třech křížů. Dorazili jsme včas do cíle, kde každý dostal buřt s kečupem nebo hořčicí a teplý čaj. Potom jsme šli všichni do cukrárny na nějakou dobrotu. Rarach nám třem koupil za spolupráci lízátka. Pak jsme šli na vyhlášení výsledků. Naše hlídka byla třetí a dostala diplom. Před odjezdem domů jsme pomohli sníst dort, který vyhrál Kašpy se svou skupinou.
Sepsalo Kuliočko

Vlčata:
Sraz na hru Klíč k městu Karla IV. jsme měli v 7:40 u Lidlu na Lochotíně. V 7:45 jsme odjeli do Karlových Varů, kam jsme přijeli kolem osmé hodiny.
Nástup na soutěž byl v 9:00 hodin. Soutěžili jsme za Vlčata – Kotva Plzeň ve složení Jirka, Mourek, Davoš a Buggy. V 9:30 hodin jsme vyrazili plnit jednotlivé úkoly. Nejlépe se nám dařilo na stanovišti, kde jsme museli shazovat PET lahve bičem a také při přenášení PET lahve pomocí 4 provázků a gumičky. Moc nám nešlo přenášení kartiček pexesa brčkem. Vůbec se nám nepodařilo uvázat plochou spojku ve čtyřech. Po příchodu do cíle ve 13:30 jsme dostali teplý párek s chlebem. Vyhlášení výsledků bylo v 16:00. Umístili jsme se na 4 místě v kategorii Vlčat. Pak jsme si zašli do cukrárny, odkud jsme se vraceli kolem Termálu zpátky k autům. Pak jsme jeli do Všerub na oslavu narozenin Písklete. Moc se nám to všem líbilo.
Zapsal Jirka

Skautky:
Když jsme dorazili do Karlových Varů, tak nám přidělili oddílové trička a rozdělili nás do jednotlivých hlídek a vyrazili jsme na start. Tam nám povídali něco základního o soutěži a taky pravidla. Když dopovídali tak byla ještě chvíle do startu, a to jsme mezitím hráli hry.
Pak se ozvalo PĚT…ČTYŘI…TŘI…DVA…JEDNA….START! a je to tu, hlídky se rozdělily na dvě skupiny. Jedna skupina šla na jednu stranu a ta druhá na úplně opačnou.
Když jsme došli k termálu tak Viki zazmatkovala a šli jsme na druhou stranu než jsme měli jít. Ale přece jenom jsme dorazili na první stanoviště a tam se dělalo to že jsme dostali brčka a měli jsme na stole kartičky. Tyto kartičky jsme pomocí nasávání vzduchu měli donést na druhý stůl a to jsme ještě museli podlézt nebo přelézt stůl. Potom jsme šli dál a nakoukli do ruského kostela. Směřovali jsme na další stanoviště a to jsme museli šlapat do prudkého kopce a pak ještě přes hromadu chrastí a hlíny která se sesouvala pod nohama. Na dalším stanovišti jsme dostali klacek na kterém bylo přivázané lano a tím jsme měli shodit lahev a to bylo docela těžký protože byla daleko a byla do třetiny plná. Na tomto stanovišti jsme zodpověděli otázku. Potom jsme se rozběhli na další stanoviště a zahlédli jsme hlídku a my jsme po ní chtěli střílet seshora a Viki nám říkala že se schováme dolů a zaútočíme na ně zezadu a pak nám řekla že nezaútočíme vůbec a tak jsme šli na další stanoviště a tam jsme šli přes skálu a bylo v altánku který vyčníval do prázdna a tam se dělalo že jeden z hlídky měl pantomimou předvést osm slov za pět minut. Pak jsme vyšli z altánku a to v pravý čas za námi se totiž zřítil… chmpf.. ne, dělam si srandu. No tak teda jsme vyšli z altánku a běžíme na další stanoviště. To jsme sestoupili znovu do Karlových Varů a tam se lidi fotili s figurínou vojáka Švejka.jakmile jsme dorazili na stanoviště zjistili jsme že budeme muset dlouho čekat protože tam byla hrozná fronta čekali jsme 25 minut než na nás došla řada . Na tomtro stanovišti jsme dostali každý do ruky jeden provázek (byli jsme 4) a na tom provázku byla guma a tu jsme měli natáhnout a nasadit ji na lahev běžet s ní kousek a tam jí zase vytřást vzít ji a zase znova měli jsme to udělat 4krát a měli jsme na to pět minut a nám to trvalo 1 minutu 30 sekund.Pak jsme běželi na poslední stanoviště které stíháme a to jsme se vydali na výzvědy já se ségrou a Viki a Martina zůstaly stát za námi a potkali je hráči Viktorky a řekli jim :“Jděte nahoru holky nahoře je všechno.“Pak šly za námi a našli jsme poslední stanoviště a tam jsme dostali dlouhý provaz a měli jsme udělat ambulák bez toho abychom pustili provaz takže jsme museli podlézat a přelézat. Když jsme byli hotovi tak jsme běželi do cíle. Tam jsme dostali občerstvení. Pak když dorazily všechny hlídky tak se šlo na vyhlášení. Naše skupina byla sedmá ze sedmi v kategorii skautek a já jsem vlče a byl jsem v té skupině, a to je docela slušnej výsledek, ne? Kašpyho skupina vyhrála dort a každý dostal potom kousek.
Zapsal Kníže

Skauti:
Ráno v 6:40 jsme přijeli k Lídlu v Plzni, kde měl být sraz. Zhruba po čtvrt hodině jsme vyrazily směr Karlovy Vary. Cesta uběhla velice rychle. Příjezd do Karlových Varů trval asi hodinu. Když jsme přijeli nikomu se moc nechtělo vylézt z aut, protože byly asi tři pod nulou, ale vylézt jsme museli. Poté jsme se najedli, rozdali kotvácká trička a šli jsme se přihlásit do soutěže. Než se začalo něco dít, tak jsme šli hrát různé hry. Čekaly jsme asi 45 minut. Pak k nám mluvili hlavní představitelé tratě a po chvíli řekli start. Ještě předtím jsme dostali mapy. A vyběhli jsme. Asi tak po půl hodině cesty jsme se dostaly na první stanoviště, kde jsme čekali 10 minut. A tak jsme začali hrát. Chvíli jsme se zdrželi, protože jsme potkali invalidní lidi. Když jsme to dodělali, vyrazili jsme na další stanoviště. Cestou jsme potkali další hlídku, kterou jsme vybily, a dali nám lístek. Cesta nám ubíhala velmi rychle, protože jsme vybíjeli a povídali si. Jenže když jsme šli z jednoho kopce dolů, tak se nám želva zranila. Šlápla totiž na kámen a uklouzla, takže jsme zpomalili tempo, ale stejnak jsme šli rychle a bez přestávek. Když jsme měli vyjít na kopec, takzvaný Tři kříže, tak všichni protestovali, ale Kašpy hnal jako střela a tak jsme šli. Dorazili jsme nahoru a šli na úkol. Tam bylo za úkol trefit 4 malá dřívíčka. Já trefil 3 a Kody 1. Poté jsme pospíchali na zvláštní úkol. Po cestě jsme narazili na naše družiny kotváků, kteří nám poradili co je cílem toho zvláštního úkolu. Když jsme splnili zvláštní úkol, Kašpy mi dal těžký batoh a běžel do cíle sám, aby odevzdal kartičku, kterou měla mít každá družina. Ale zjistil, že musí být v cíli celá družina a tak na nás počkal, dokud jsme nepřišly. Když jsme přišli, tak jsme si dali buřta, uklidili věci do aut a šli jsme na cappuccino a kolonádu. Byli jsme v kavárně asi hodinu a museli jsme vyrazit na vyhlášení, které bylo v centru města, když jsme přišli, vyhlásili výsledky a vyrazili jsme k autům. Byla ale tma a na cestu jsme skoro neviděli. Když jsme přišli k autům rozdělili jsme si dort a vyjeli jsme domů.
Zapsal Houba

Doprovod:
Ráno jsme všichní vstávali brzy, jako ti největší blázni. Srazili jsme se až ve Varech na Šibečničním vrchu, Medvěd s Kašpym se šli registrovat, všechny hlídky registrovat, dohromady závodili čtyry, v každé kategorii jsme měli silné koně. Než byl nástup hráli jsme šátek, aby jsme nepřimrzli k zemi a aspoň se nějak zabavili, protože co tam dělat hodinu, že jo. Dostali jsme nová oddílová trika, která si nikdo nemohl umazat, protože to Vendy řekla. Nástup byl hned po tom co jsme vysvětlili strategii, objasnili nám co vlastně s koulema a že každý má mít jenom jednu, ouha. Pak se odhvízdal start a všichni se rozprchli do všech končin Karlových Varů. My stateční a plni nabití silou šli okukovat karlovarskou módu do butiků, prošli jsme tou kolonádou, okolo Puppu, u vřídla jsme si sedli a dali sváču, Vendy si svačinku protáhla šlofíkem. Potkali jsme tam hlídku Mourka, Davoš pak prohlásil, že nás potkali u tryskáče. Měli jsme ještě spoustu času, tak jsme zamířili do jedné hospody jenom na ohřátí teplým nápojem. Potom byl skoro čas se přesunout na Šibeniční vrch, kde byl jak start tak i cíl, tak jsme vzali roha a celá kotvácká banda jsme se tam sešli ve zdraví, akorát Želva si tak nějak podvrkla kotník když to někam špatně zašlápla. Děti dostali párek co vypadal jako buřt, ale chutnal jako párek a teplý čaj. Když dojedli šli jsme do naší kavárny, dali jsme si do nosů, závodníci se odměnili horkou čokoládou a oplatky, Rarášek svojí četě koupil za odměnu lízátka, měl tam samí ženský. V půl čtvrtý bylo vyhlašování na vřídelní, byla zima jako v ruským filmu a než jsme se dostali na řadu, tak jsme všicí pekelně namrzli. Skauti si vyhráli první místo a nám dort, ostatní se umístili na svoje síly perfektně, protože to jsou naše šikovný kotváčata. Před odjezdem jsme rozřízli na kapotě dort a všichni spokojeně mlaskali a chrochtali. Cestou domů jsme se stavili u Čertů, jelikož Petra slaví třicítku. Pak všichni v autech zase skomírali, Davošenka mi chrápal do ucha..
Svěřila se Rosňa

Fotogalerie -


Komentáře
1 | Bodliny dne 13.11.2011 11:26:31
Rosni moc hezký.....a to ještě nevíte story našeho auta......ženský (teda Ježek a Viky)rozhodly ,že si dáme nějakou muziku a tak jsme naladili písničky z pohádek a filmů, chudák Houba,ale musim ho pochválit, vydržel to statečně.Nejdřív chroustal hrušku a my jsme si prozpěvovaly. Pak si dala hrušku Viky,ale když dojedla, tak si spletla svoje otevřený vokýnko s Ježkovým a mrskla ten okusek rovnou do okna. Tím nahodila Ježka i vokno komplet.To už jsme smíchy nevydrželi a řechtali jsme se všichni čtyři...no a pak už jsme vesele pěli...."Hajný je lesa pán....Dělání......Pod dubem za dubem a Lásko má já stůňu......tak nám to krásně uteklo a byli jsme v Plzni cobyšup Grin
2 | Žabáci dne 13.11.2011 19:55:33
Gratulujeme všem zúčastněným, krásný fotky. Trička všem moc sluší. Jsem rád, že jsme se ve Varech neztratili a opět byla Kotva (v pěkných tričkách) vidět. Díky.
3 | Lida dne 14.11.2011 10:27:57
To jsou krásně modrý fotečky! Ta trika fakt vypadají dobře, moc všem slušíWink A musím říct, že všechny běžce a běžkyně obdivuji, podali neuvěřitelné výkony!Smile
HG Sport